google-site-verification=0UGPbuQ2G5fWfuV9jLy7If_tV-m_kIoPADKj2fX8k-o

Proizvodi

Domaći hladno ceđeni sokovi bez šećera

SASTAV: 95% Kupina prve klase i 5% jabuka

Domaći hladno ceđeni sok kupina bez šećera

Kupine sa naših plantaža dobijene strogim praćenjem integralne proizvodnje od strane naših stručnjaka mogu doprineti u velikoj meri boljem zdravlju i jačem imunitetu, okrepiće vače telo i delovati kod različitih bolesti. Samo jedna čaša dnevno čini čuda za vaš organizam. Bez konzervansa veštačkih boja i aroma. plod kupine se kosristi u farmaceutskoj industriji, ima hranljivu, dijetoprofilaktičko, dijetoterapeutsku i zaštitnu ulogu. Navodi se da pektini iz ploda štite organizam od arteroskleroze i infarkta. Plod i sok kupine, predstavljaju odlićna laskantivna sredstva, a doprinose i regulisanju krvnog pritiska sa dodatkom vode sa izvora vlasine.

SASTAV: 95% Višnja prve klase i 5% jabuka

Domaći hladno ceđeni sok višnja bez šećera

Višnje mažene planinskim vazduhom,pažljivo odabrane sa naših plantaža očaraće vas svojim ukusom,priprema se na jedinstven način tako da se sačuvaju prirodni sastojci višnje u samom soku. Preporučuje se sportistima jer oporavlja mišiće posle napornih treninga zahvaljujući svojim antiinflamatornim svojstvima i utiče na prevenciju mnogih oboljenja pre svega srčanih. Bez konzervansa ,veštačkih boja i aditiva.

SASTAV: 95% Malina prve klase i 5% jabuka

Domaći hladno ceđeni sok malina bez šećera

Maline obasute crvenim zlatom i prefinjenim slatko kiselkastim ukusom najsočnijih malina sa naših plantaža očaraće vas svojim ukusom i mirisom i vratiti vas u detinjstvo. Koristan za krvnu sliku čak su neka ispitivanja pokazala da ovo voće povoljno utiče i na regulaciju nivoa šećera u krvi kao i lečenje bolesti želuca i creva jer efikasno pročišćava sistem za varenje. Bez konzervansa veštačkih boja i aroma. Deluje povoljno na srce,kožu i imuni sistem. Na osnovu navedenih podataka ,možemo slobodno da zaključimo da se malina nedovoljno koristi u ishrani, iako spada u veoma korisne namirnice i dobar je prirodni lek za prevenciju i lečenje mnogih bolesti . Bez konzervansa ,veštačkih boja i aroma sa dodatkom vode sa izvora vlasine.

SASTAV: 95% Jagoda prve klase i 5% jabuka

Domaći hladno ceđeni sok jagoda bez šećera

Jagode oblivene toplim zracima sunca proverenog kvaliteta sa naših plantaža imaju pozitivan uticaj na vaše zdravlje i obogaćuju vaš organizam značajnom količinom minerala i vitamina posebno vitamina c,k jača funkciju srca, podiže imunitet i sadrži visok procent vode. Bez aditiva, konzervansa veštačkih boja i aroma sa dodtakom vode sa izvora vlasine.

Ostali domaći proizvodi

SASTAV: 100% Paprika prve klase, so, zejtin, šećer

Domaći cepkani blagi i ljuti ajvar

Domaći ajvar prepoznatljiv po brendu ukus prirode, spravljen je od tri vrste paprike sa naših zasada, sa poznatim geografskim poreklom o kojoj brine tim stručnih ljudi. Svaki plod je brižljivo odabarn kako bi smo postigli vrhunski kvalitet gotovog proizvoda. Kompletna proizvodnja bazirana je na tradicionalnom načinu pripreme pečenjem paprike na šporetu na drva i ručnom punjenju i pakovanju. 

Bez konzervansa veštačkih boja i aroma.

 

SASTAV: 100% voće, šećerni sirup do 50%

Domaće slatko višnja

Domaće slatko prepoznatljivo po brendu ukus prirode, spravljeno je od višanja sa naših zasada, sa poznatim geografskim poreklom o kojoj brine tim stručnih ljudi. Svaki plod je brižljivo odabarn kako bi smo postigli vrhunski kvalitet gotovog proizvoda. Kompletna proizvodnja bazirana je na tradicionalnom načinu kuvanja voća u sopstvenom soku i ručnom punjenju i pakovanju. Bez konzervansa veštačkih boja i aroma.

SASTAV: 100% voće prve klase, šećer maksimum do 25%

Domaći pekmez od šljiva

Domaći pekmez prepoznatljiv po brendu ukus prirode, spravljen je od šljiva sa naših zasada, sa poznatim geografskim poreklom o kojoj brine tim stručnih ljudi. Javnosti su manje poznata lekovita svojstva šljive, šljiva sadrži supstance kao što su vitamin c, gvoždje, kalcijum, magnezijum. Šljiva je prirodni lek za prevenciju i lečenje mnogih bolesti kao što su anemija, astma i dijabetes. Kompletna proizvodnja bazirana je na tradicionalnom načinu kuvanja voća u sopstvenom soku sa dodatkom šećera i ručnom punjenju i pakovanju. 

Bez konzervansa veštačkih boja i aroma.