google-site-verification=0UGPbuQ2G5fWfuV9jLy7If_tV-m_kIoPADKj2fX8k-o

O NAMA

Zdravlje i osmeh
počinju sa nama

O nama

Savršeni ukus naših proizvoda nastaje na jugu Srbije gde se nalaze naše plantaže i upravo ta klima i geografski položaj daje našem voću i povrću vrhunski kvalitet.
Sve je počelo 1993 godine podizanjem prvog zasada u mestu Lipovica sa ciljem i idejom da od našeg voća napravimo gotov proizvod koji će biti broj jedan po kvalitetu. Pre svega dokazali smo se kao najbolji proizvodjači u primarnoj proizvodnji u našem regionu i nakon dve decenije rada, učenja i istraživanja sa najboljim stručnjacima na našim prostorima, 2012 godine nastao je brend „UKUS PRIRODE“ po čemu je jug Srbije i poznat. 

Nakon osam godina spojem tradicije i tehnologije, do koje smo došli teškim i napornim radom, dobili smo vrhunske proizvode koji su danas bez kompromisa broj jedan u svetu što se tiče kvaliteta. Naš cilj se zasniva na realnim faktorima i mogućnosima cilj je proizvoditi zdravu, selektiranu hranu za specifične kupce i decu, bolesne, sportiste i ljude koji uživaju u čistoj prirodnoj hrani.

 

EDUKACIJA

Prirodnim putem do zdravlja

Generalno, voćni sokovi proizvedeni od ispitivanog jagodastog i koštičavog voća (jagode, maline, kupine, višnje, borovnice, crvene i crne ribizle) mogu imati potencijalno protektivno dejstvo na zdravlje ljudi, zahvaljujući dobijenim visokim vrednostima za sadržaj bioaktivnih jedinjenja (ukupnih polifenola, flavonoida, monomernih antocijana, kao i visok sadržaj drugih fenolnih jedinjenja), kao i visokom antioksidativnom potencijalu.